Midnight Black Company

Despre Noi

``Dedică-te unei idei, dedică-te unui concept, unui ţel si transformă totul în aur!``
Midnight Black reprezintă istorie, idei, vise, scopuri, posibilităţi. Este rezultatul a mii de ore de muncă, de încercări, de lacrimi. E dovada faptului că perseverenţa este cheia succesului, e un prilej de bucurie şi o suită de realizări!
Suntem consecinţa a mii de ani de evoluţie. Suntem produsul a sute de generaţii.
Sangele lor ne curge prin vene şi cunostinţele lor ne aparţin! Suntem responsabili de ceea ce facem şi avem datoria de a transmite un mesaj generaţiilor viitoare.
Midnight Black Company, oferă consultanță în domeniul IT, web design, graphic design și promovare. Datorită experienței dobândite de-a lungul anilor prin numeroasele noastre proiecte, suntem în măsură să oferim sfaturi de calitate în toate secțiunile domeniului nostru de activitate.
Prin simpla accesare a codului unic #MBJOL, vei beneficia de un discount de 15% la gama de servicii oferită de MidnightBlack Company.

Noi credem în evoluţie şi avem convingerea că este singurul lucru constant.

Totuşi, ce reprezintă pentru noi, oamenii, evoluţia, şi de ce ne sperie în acelaşi timp?!
Evoluţia semnifică prosperitate, speranţă, curaj, confort, siguranţă, ambiţie, continuitate, bunăstare, putere. Puterea de a-ţi urma visele sau puterea de a le distruge, deoarece cazi pradă fricilor (frica de nou, frica de schimbare), întrucat asemeni unui calculator, şi tu eşti guvernat de programe bine scrise şi coordonate de nişte concepte înrădăcinate şi implementate încă din copilărie.

Daca timpul este cea mai valoroasa resursa a ta, esti de acord ca zicala TIME is MONEY este una adecvata.
Echipa Midnight Black iti vine in ajutor! Comunica-ne tinta finala, viziunea, misiunea firmei si te vom ajuta sa o atingi!
Trebuie sa intelegi ca pentu a fi eficienti in ceea ce facem, trebuie sa te cunoastem, sa iti cunoastem compania, si ulterior, putem crea un plan de actiune pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivul stabilit.
Ne aflam intr-o perioada de tranzitie intre ere si consideram ca pentru a o parcurge, trebuie sa imbratisam noile concepte si sa renuntam la cele ce nu dau randament.

Site-urile realizate de noi sunt conform ultimelor criterii impuse de Google . Imbinam utilul cu placutul pentru a transforma un simplu Website intr-o investitie sigura ce iti aduce nenumarate beneficii .

Împreună cu echipa Midnight Black vom CREA UN PLAN DE ACTIUNE pentru a maximiza procentul de conversie în mediul online, aspect care va duce automat la un PLUS DE PROFIT!
Comunică-ne viziunea firmei, ținta finală și te vom ajuta să o atingi !

Servicii Midnight Black Company

În această eră a schimbarii, a evolutiei accelerate, a complexitatii coplesitoare si a concurentei agresive, sufocante, trebuie sa stiti ca un rol important in evolutia unei firme, il are prezenta online!

Consultanta

Prin consultanța pe care o oferim, devenim o parte din propria dumneavoastră echipă și putem îmbunătăți un site indiferent de nivelul la care se află acesta. Asigurăm SEO și, cel mai important, asigurăm educația în mediul online.

Web design

Site-urile create de noi se adaptează perfect pe orice tip de ecran (tabletă, telefon) și au un timp de încărcare extrem de scurt. Aceste două aspecte sunt cu atât mai vitale pentru un site cu cât traficul pe mobil reprezintă astăzi mai mult de jumătate din întregul trafic de Internet.

Graphic design

Graphic design este definit ca fiind procesul de comunicare vizuală prin folosirea tipografiei, fotografiei și a ilustrațiilor. În această categorie intră crearea de logo-uri, flyere, bannere, roll up-uri, pictograme, coperte pentru diferite publicații, colaje, etc.

Promovare

Aducem în prim-plan, la nivel local, național și chiar și internațional, serviciile/ produsele companiei dumneavoastră, folosind metode de promovare clasice și moderne, pentru a mări procesul de conversie a traficului, într-o bază de clienți fideli.

Promovare pe rețele de socializare

Rețelele de socializare au demonstrat în ultimii ani, că au o arie largă de utilizare și nu se rezumă doar la păstrarea unui contact social între utilizatori. În urma unui studiu realizat la nivel național între 2014 și 2016, 74% din companiile participante au răspuns că utilizează rețelele sociale pentru promovarea companiei și vor continua să le folosească și în viitor.

Creare/ gestionare conturi Social Media

Prezența pe rețelele de socializare este indispensabilă oricărei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. LinkedIn, Facebook, YouTube, Vimeo și Twitter sunt cele mai importante dintre acestea. O companie care nu are cel puțin o pagină de Facebook, este inexistentă. ”Nu ai Facebook, nu exiști”.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru.

Solicita o analiza in mod gratuit !

  • Ai un website si doresti sa afli daca a fost o investitie sau o cheltuiala?
  • Doresti sa afli daca site-ul este responsive sau nu?
  • Dacă ai un site și nu știi cu siguranță dacă este sau nu responsive, completeaza formularul . Noi te vom contacta în cel mai scurt timp, vom face analiza și apoi ți-o vom explica, pentru a ne asigura că nu există neclarități, și îți vom oferi informații prețioase referitoare la pașii pe care trebuie să îi urmezi în a-ți conforma site-ul. În acest mod, ai două avantaje: afli dacă site-ul tău este în ordine și primești consultanță de la o companie profesionistă.

Midnight Black Company

Afiliere

Vezi mai mult
Detalii:

Indiferent dacă ești angajat, liber–profesionist, antreprenor sau investitor, diversificarea surselor de venit este un aspect foarte important în activitatea pe care o prestezi sau în afara acesteia.

Oportunitatea de a avea mai multe surse de venit s-a concretizat considerabil odată cu dezvoltarea Internetului. Acesta a devenit un instrument indispensabil evoluției unui business, transpunându-l în era în care trăim astăzi – cea informațională. Din această cauză, orice afacere care nu există în mediul online printr-un site și o pagină de Facebook, este sortită pieirii.

Compania noastră înțelege toate aceste fenomene deoarece ele ne-au transformat în ceea ce suntem astăzi – lideri în web design și promovare națională. Noi creăm planuri pe termen lung și afaceri la cheie – acestea presupunând doar investiții în cunoașterea materialelor și a trend-urilor actuale.

Articole Midnight Black Company

Contacteaza-ne

  • PR: +40 751.686.953 | Director General: +40 756.764.626
  • office@midnightblack.ro | pr@midnightblack.ro
  • Oituz 44, bloc J16, Suceava, Romania